Back to the main page Back to category Motor Yachts

Boat details

Pikmeer 1150 Ak

Estimated price for orientation: 87 084 $

Category: Motor Yachts
Class: Power

Pikmeer 1150 Ak - In prijs verlaagd

Kijk en vergelijk dit schip is zeker nu onder marktprijs aangeboden. Dit is de mooiste Pikmeer Kruiser omdat het altijd heel goed verzorgt is.Met zijn stuurautomaat is het varen met dit schip echt kinderspel en bent u uitgerust na een dag varen. Kom kijken en maak een afspraak met Pieter Pepping uw jachtmakelaar van White Whale Yachtbrokers.

0653345219

 

 

 

Dit jacht is werf gebouwd en heeft vele watersporters het vertrouwen geschonken in zijn degelijkheid. Dit schip doet nog steeds niet onder voor de moderne lijnen die door hun verhoudingen zich bewezen hebben. Heel stabiel en werkelijk bijzonder goed manoeuvreerbaar. Dit schip heeft een door de jaren ervaring van de ontwerper een bewezen indeling. De open ruimte geeft het gevoel het schip veel groter te maken en door de goede daglichtinval is het aangenaam mee varen.

De motor heeft voldoende power en het schip gedraagt zich op het water zo als een ieder dat zou wensen en heeft een laag verbruik.

 

Zowel vanaf de binnen- en buitenstuurstand is er goed zicht en beide dashboarden zijn mooi en overzichtelijk ingedeeld. Het zeer ruime achterdek is voorzien van teakhout en geeft ruimte aan een groot aantal meevarende.

 

Het interieur is keurig verzorgd en netjes afgewerkt met mat gelakt mahoniehout. Iedere plek in dit schip is optimaal benut. De keuken met koud en warm water en net gasstel heeft een aparte kitchenette wat weer heel praktisch is. De bedden zijn ruim en voorzien van extra luxe matrassen. De gescheiden voorcabine is open wat een enorm ruimtelijk effect heeft. Verder zijn op alle plaatsen ruime kasten in verwerkt.

 

Je kunt zien dat de eigenaar altijd zorgzaam met dit schip is omgegaan en het met liefde heeft verzorgd. Het schip wordt nu aangeboden omdat de eigenaar kleiner wilt varen.

Hebt u nog vragen? Belt u gerust of kom langs. Pieter Pepping uw jacht makelaar 0653345219

De verkoper meldt dat de gegevens van het schip in goed vertrouwen zijn weergegeven maar kan niet instaan voor de juistheid en ook geen garantie geven over de staat van het aangeboden schip. Wij adviseren een koper met een makelaar of een expert contact op te nemen om meer zekerheid over de staat van het schip te verkrijgen. Dit schip wordt aangeboden onder voorbehoud van prijsveranderingen en/of annulering van de eigenaar. Ook kan het schip in de laatste dagen verkocht zijn.



Features:

TypePower

CategoryMotor Yachts

Antique and Classics

MakePikmeer

Model1150 Ak

Year built1995

Length37.73ft

Hull MaterialSteel

Beam12.63ft

Sleeping places4

New/UsedUsed

FuelDiesel